CIGRONS
Rentar els cigrons
Posar a estovar 12 hores: 500 grams de cigrons amb 2 litres d’aigua i una cullerada sopera rasa de bicarbonat.
Llençar l’aigua, sense rentar el cigrons.
Posar a coure amb 1.5 litres d’aigua mineral, sal, durant 30-40 minuts a foc lent. Han de bullir amb l’olla tapada, no sobreeixir, ni parar el bull. (xup, xup).
MONGETES
500 grams de Mongetes, 2 litres d’aigua i posar a estovar, 12 hores.
Rentar-les (passar-hi aigua).
Posar amb 1,5 litre aigua mineral, sal,
Fer coure durant 60 minuts a foc lent.
LLENTIES
Posar estovar 500 grams de llenties de 6 a 12 hores.
Rentar-les (passar-hi aigua).
Aigua mineral 1 litre, sal, coure 30-40 minuts.
Pots comprar els llegums a les nostres botigues i també per internet