Fruits secs

Els fruits secs són un aliment energètic de primera qualitat,
rics en greixos insaturats, fibra i propietats antioxidants i sals minerals.
Es poden consumir naturals, torrats o salats.
La millor forma de consumir els fruits secs és al natural,
els productes torrats conserven al màxim possible les propietats,
ja que el torrem lentament a baixa temperatura.
El consum de fruits secs saltats és adequat per aperitius

Sotscategories

  • Ametlles

    L'ametller és un arbre originari d'Àsia central que fa més de 2000 anys
    que es conrea a Catalunya. Les ametlles són indicades per al seu alt contingut
    de calci i de grasses saludables, així com per disminuir l'índex de sucre en sang.

  • Anacards

    Els anacards son originaris del Sur de la India,
    molt apreciats per el seu contingut en omega 6, acid fòlic i potasi.

  • Avellanes

    Els avellaners es poden trobar per Catalunya en forma silvestre per la muntanya,
    però majoritàriament es cultiva a Tarragona i Girona.L'avellana te un alt contingut en omega 9
    i vitamina E, ajuden a disminuir el colesterol per el seu gran contingut de grasses saludables.

  • Cacauets

    El cacauet és considerat un dels aliments més nutritius:

  • Castanyes

    La castanya, fruita del castanyer

  • Dàtils

    El dàtil és un fruit  obtingut de la palmera datilera, d'alt valor energètic i nutricional.

  • Festucs (pistatxos)
  • Nous
  • Panses
  • Pinyons
  • Pipes
  • Figues

    Figues seques de primera qualitat, assecades al sol o elaborades, disponibles tot l'any.

  • Altres

Filtres actius