COM REALITZAR LA COMPRA?

 

1 Localitzar el producte.

En la nostra botiga trobarà el producte que millor s’adapti a la seva demanda. Els preus i les descripcions complertes de cada producte es troben a la fitxa inferior del mateix.

 2 Seleccionar el producte.

Quan ja tingui la decisió presa del producte que desitja, l’ha d’afegir al carret.  Hi ha articles amb diferents formats, en aquest cas també haurà d’escollir la opció desitjada. De manera immediata i visual, el producte escollit s’afegeix al seu carret de la compra, que podrà modificar tantes vegades com vulgui abans de realitzar el pagament de la mateixa.

 3 Registrar-se.

Per realitzar la comanda, ha de confirmar que els articles que té al carret, són els que desitja. Quan realitzi la primera compra, s’haurà de registrar. Aquest registre li permet tenir un compte propi des don consultar l’històric de les comandes fetes i l’evolució de la darrera comanda efectuada. És necessari que en el registre ompli les dades corresponents: dades personals, dades de pagament i dades de lliurament de la comanda.

 4 Indicar dades d’enviament.

 5 Realitzar el pagament. 

Una vegada realitzats els passos anteriorment descrits, haurà d‘acceptar les condicions generals de venda. A continuació podrà seleccionar la forma de pagament, introduint les dades de la targeta de crèdit amb que desitgi fer el pagament o escollir la opció Contra Reembors si prefereix pagar en efectiu (aquesta opció només es contempla si el producte es recull a la nostra botiga de Manresa al Carrer del Bruc).


QUANT TARDARÀ A ARRIBAR LA MEVA COMANDA?

Les comandes rebudes de dilluns a dijous abans de les 16 h, es preparen el mateix dia i es lliuren el dia següent al transportista (sempre que tots dos siguin laborables). Les comandes realitzades de dilluns a dijous a partir de les 16 h, es preparen el dia següent i es lliuren al transportista, els rebràs en menys de 4 dies laborables, tingues en compte que els dissabtes i diumenges no lliurem comandes al transportista.


* Servim els productes (fruits secs i d’altres) en terrines PET de plàstic reutilitzables, en caixes amb capacitat per sis unitats.


QUANT COSTA L'ENVIAMENT?

El lliurament a Espanya té un cost de 5 + iva

També hi ha l’opció de passar a recollir la comanda a la botiga del carrer del Bruc


PUC REBRE LA MEVA COMANDA A ILLES BALEARS, ILLES CANÀRIES, CEUTA I MELILLA?

Lamentablement els costos logístics ens impedeixen enviar comandes a illes Balears, Illes Canàries, Ceuta o Melilla encara estem treballant per trobar alguna solució viable.

PUC REBRE UNA COMANDA FORA D'ESPANYA?

Si resideixes en un altre país i vols realitzar una comanda, pots contactar amb nosaltres per veure si és possible.

PUC ESPECIFICAR UNA FRANJA HORÀRIA EN LA QUAL ES LLIURARÀ LA COMANDA?

Lamentablement no podem oferir-te aquest servei actualment. De totes maneres si vols que donem alguna indicació addicional a l'empresa de transport o vols recollir la teva comanda a una agència determinada pots trucar al 938729131 i farem tot el que estigui al nostre abast per ajudar-te.

QUÈ PASSA SI NO ESTIC A CASA AL MOMENT DE L'ENTREGA?

Si l'empresa de transport no troba a ningú en el moment del lliurament, et deixaran un avís perquè truquis i acordar el moment que et convingui per realitzar el lliurament.

COM PUC PAGAR LA MEVA COMANDA?

Pots pagar amb la teva targeta de crèdit o dèbit, mitjançant transferència bancària.

ÉS SEGUR COMPRAR A  LA botiga virtual  botiga.fruitsec.cat?

Sí. La botiga.fruitsec.cat fa servir una de les plataformes de comerç electrònic més populars per garantir que les teves dades personals i targeta de crèdit estaran totalment segurs. A més garanteix la total protecció dels compradors ja que nosaltres com a venedors no tenim accés a les teves dades bancàries.

COM PUC FER UNA DEVOLUCIÓ?

Si canvies d'idea, pots retornar els productes comprats en el termini que dictamini la llei vigent del moment, sempre que no s'hagin usat i conserves tots els embalatges originals. Si resideixes a Espanya i desitges retornar un producte pots trucar al 938729131i enviarem a una agència de transport a recollir el producte sense cap cost ni límit de temps. Els reemborsaments sempre es realitzen mitjançant transferència bancària al compte del client. Procedirem a la devolució o canvi, en rebre el producte en les nostres Instal·lacions de Manresa i comprovar el seu estat.

 

Rius Villaplana SL - B-60443363 – 
Bruc 61-67 baixos  - 08241 MANRESA - Barcelona