QUANT TARDARÀ A ARRIBAR LA MEVA COMANDA?

Les comandes rebudes de dilluns a dijous abans de les 16h, es preparen el mateix dia i es lliuren el dia següent al transportista (sempre que tots dos siguin laborables). Les comandes realitzades de dilluns a dijous a partir de les 16h, es preparen el dia següent i es lliuren al transportista, els rebràs en menys de 7 dies, tingues en compte que els dissabtes i diumenges no lliurem comandes al transportista.

A Manresa i rodalies t'ho portem a casa amb Camàlics,
un projecte de distribució urbana i paqueteria que neix a Manresa amb la voluntat d’oferir servei al Bages des de l’economia social, sostenible i ecològica.

QUANT COSTA L'ENVIAMENT?
El lliurament a Espanya té un cost de 6 euros per comandes inferiors a 150 euros (les comandes superiors a 100 euros tenen lliurament gratuït).

PUC REBRE LA MEVA COMANDA A ILLES BALEARS, ILLES CANÀRIES, CEUTA I MELILLA?
 Lamentablement els costos logístics ens impedeixen enviar comandes a illes Balears, Illes Canàries, Ceuta o Melilla encara estem treballant per trobar alguna solució viable.

PUC REBRE UNA COMANDA FORA D'ESPANYA?
Si resideixes en un altre país i vols realitzar una comanda, pots contactar amb nosaltres per veure si és possible.

PUC ESPECIFICAR UNA FRANJA HORÀRIA EN LA QUAL ES LLIURARÀ LA COMANDA?
Lamentablement no podem oferir-te aquest servei actualment. De totes maneres si vols que donem alguna indicació addicional a l'empresa de transport o vols recollir la teva comanda a una agència determinada pots trucar al 938729131 i farem tot el que estigui al nostre abast per ajudar-te.

QUÈ PASSA SI NO ESTIC A CASA AL MOMENT DE L'ENTREGA?
Si l'empresa de transport no troba a ningú en el moment del lliurament, et deixaran un avís perquè truquis i acordar el moment que et convingui per realitzar el lliurament.

COM PUC PAGAR LA MEVA COMANDA?
Pots pagar amb la teva targeta de crèdit o dèbit, mitjançant transferència bancària i contra reemborsament.

ÉS SEGUR COMPRAR A  LA botiga virtual  botiga.fruitsec.cat?
Sí. La botiga.fruitsec.cat fa servir una de les plataformes de comerç electrònic més populars per garantir que les teves dades personals i targeta de crèdit estaran totalment segurs. A més garanteix la total protecció dels compradors ja que nosaltres com a venedors no tenim accés a les teves dades bancàries.

COM PUC FER UNA DEVOLUCIÓ?
Si canvies d'idea, pots retornar els productes comprats en el termini que dictamini la llei vigent del moment, sempre que no s'hagin usat i conserves tots els embalatges originals. Si resideixes a Espanya i desitges retornar un producte pots trucar al 938729131 i enviarem a una agència de transport a recollir el producte sense cap cost ni límit de temps. Els reemborsaments sempre es realitzen mitjançant transferència bancària al compte del client. Procedirem a la devolució o canvi, en rebre el producte en les nostres Instal·lacions de Manresa i comprovar el seu estat.

 

Rius Villaplana SL - B-60443363 – 
  Bruc 61-67 baixos  - 08241 MANRESA - Barcelona